MDClimb - with heart in the mountains and mountains in our heart Home About Trips Blog Contact
<<first     <previous     next>     last>> home > trips (tagged) > 1-10 (of 21) entries/page: 10 | 25 | 50 | 100 | all

Samoborsko gorje, Terihaj

  05. 07. 2014.     comments: 0

Josipa i ja odlučili smo biciklima malo provozati se do Terihaja. Uže i komplet penjačka oprema u ruksake, pa pravac najbrdovitiji mogući potez Zagreb-Terihaj. Tko želi ponoviti, zove se Svetonedeljski Breg. :)

Zagreb, Tunel

  30. 05. 2014.     comments: 0

Posljednje pripreme za radionicu samospašavanja, trebalo je još par stvari isprobati. Najprije smo Josipa i ja isprobali jednu novu varijantu sv. Bernarda i ponovili tandem-abseil, a onda nam je došao i Orsat. Bilo je prvi put da vježbam tandem-abseil u ulozi žrtve i moram reći da je bilo izuzetno korisno!

Kalnik

  01. 03. 2014.     comments: 0

Kalnik s ekipom, trening pred ljeto. Mada nisam načeo nijedan projekt, za trening je dobro došlo makar popeti i nešto već poznato od prije. Pali su Rambo, Štore, John Deere, Apaches i Frenky.

Kalnik

  21. 05. 2013.     comments: 0

Kalnik with Anđela, Marijana and Matt – a beautiful sunny Tuesday in the country. We climbed Blizanac I, Blizanac II, Kalnička, Trnoružica, Rambo, Torpedo, Bezimeni, Mravac, Štore and Steyr.

Biokovo, Brela

  08. 10. 2012.     comments: 0

Zadnji dan zapuhala je bura i nije nam se baš upuštalo u neke veće avanture. Kasni tulum noć ranije i predviđeni raniji polazak za Zagreb ostavili su nam kao zadnju opciju frikanje u Brelima. I zbilja – zavjetrina i sunce, čvrsta stijena i lijepi smjerovi solidno su popunili još tih par sati do povratka u civilizaciju.

Kalnik

  09. 04. 2012.     comments: 0

Počelo je počelo. Krajnje je vrijeme bilo da se prsti podsjete suhe stijene. Karmen, Rene i ja proveli smo jedno ležerno popodne obilazeći smjerove na Gradu. Blizanci, Kalnička, Trnoružica, I.M.T., Ježev brid, Apaches. Dobro društvo, dobra zezancija, dobar trening, ponovilo se.

BMC Winter Meet 2012, Newtyle Quarry

  25. 01. 2012.     comments: 0

Tko je naručio škotsku kišu? Mi nismo, ali tu je. Treći dan je sve samo ne zimovit, pa je dobar dio ekipe odlučio ljenčariti u Glenmore Lodgeu. Stručno rečeno, imaju rest day. :) Ostali smo zajašili autocestu do dva sata udaljene penjačke lokacije Newtyle Quarry koja osim kratkih trad smjerova ima i razvikane dry tooling bisere.

Zagreb, Tunel - Martinov Roćkas

  25. 10. 2011.     comments: 0

Martin Užarević (1982 - 2011). Martinu za rođendan, veliko okupljanje penjača na zagrebačkom tunelu. S puno cuge, puno penjanja i puno smijeha kad pomiješate prvo dvoje zajedno, prisjetili smo se našeg Brke. Više u blogu...

Zagreb, Tunel - Hrvatski ledni kup

  15. 03. 2009.     comments: 0

Hrvatski ledni kup održan je na sljemenskom tulalištu. Pobjednik: Damir Behlić. Tunel ima toliko ogroman potencijal da je prava šteta što dorada novih smjerova ide tako sporo. Treba tu dosta znoja prolit i pijeska pojest za izbušit novi smjer u betonskom stropu, no bez obzira na sve, isplati se!

Graz

  13. 12. 2008.     comments: 0

Graz nam se prošli vikend toliko svidio da smo odlučili sve ponoviti. Najprije zagrijavanje na umjetnoj stijeni u Intersportu, a onda ono glavno, CAC! Dvorana je ogromna, a u prilog čemu ide i to da smo ovaj put otkrili cijeli jedan novi sektor koji nam je zadnji put promakao. E pa svašta...

Search Trips:

Tags:

More Tags:

Rock Climbing in Paklenica

Apartments in Paklenica

<<first     <previous     next>     last>> home > trips (tagged) > 1-10 (of 21) entries/page: 10 | 25 | 50 | 100 | all