MDClimb - with heart in the mountains and mountains in our heart Home About Trips Blog Contact
<<first     <previous     next>     last>> home > trips (tagged) > 1-22 (of 22) entries/page: 10 | 25 | 50 | 100 | all

Julijske Alpe, Triglav

  18. 04. 2014.     comments: 0

Slovenka u sjevernoj stijeni Triglava. Fantastični uvjeti, beton i strmica, vrlo malo miksanja, jako puno uživanja! Za ovo je trebalo uzeti slobodni petak jer je već za isti dan predvečer najavljeno pogoršanje s padalinama. I bome, isplatilo se.

Južni Velebit, Velika Paklenica

  24. 09. 2011.     comments: 0

Škola naselila Paklenicu. A vrijeme ne da još uvijek drži, nego je i tako ugodno toplooooo! Josipa i ja s petka na subotu prenoćili u kući, pa subotu prije zore svak na svoju stranu. Ona spremat za gostima, ja gore u park.

Hochalmspitze, Hohe Tauern

  14. 06. 2009.     comments: 0

Nakon Ivinog odustajanja od Glocknera, Danko i ja odabiramo neku jeftiniju lokaciju. U zadnji čas odlučismo penjati Gussenbauerrinne u SZ stijeni Hochalmspitze. Velika tura i krasan smjer, strm i ozbiljan, no u dobrim uvjetima uže nismo ni trebali.

Ice Climbing Ecrins 2009

  07. 01. 2009.     comments: 0

Drugi dan Erceg i ja popeli smo Le Y, Easy rider i Vermicelle, a potom se otišli zezati u jedan prevjesni sektor s miksevima. Tamo smo naišli na Dropuljića i Dugog usred žestokog treninga u jednom M7+.

Ice Climbing Ecrins 2009

  06. 01. 2009.     comments: 0

Dugi, Dropuljić, Erceg i ja posjetili smo ICE 2009. Skup je propao, :( ali slapovi donekle stoje :) Prvi smo dan Erceg i ja u Ceillacu popeli Holiday on ice i Les formes du chaos. Prvi slapovi u sezoni i više nego dostojni za zagrijavanje, pogotovo ovaj drugi.

Gorski kotar, Klek

  21. 12. 2008.     comments: 0

Klek na prvi dan zime, Danko i Vlatko, te Vuković i ja. "Starija gospoda" :) su sredila Gitaru, vrlo elegantno, svaka čast! Vuković i ja smo ušli u HPD, a ubrzo potom i pobjegli glavom bez obzira, ispraćeni padajućim kamenjem s vrha. Pretoplo... :( Za utješnu nagradu skinuli smo Zimski smjer, tek usput i svak u svom aranžmanu.

Južni Velebit, Velika Paklenica

  27. 04. 2008.     comments: 0

Drugi dan poslušali smo glasine o naročito lijepom smjeru u Velikom Ćuku. Paparazzi je opravdao očekivanja, ako već ne i ocjenu. Igrom slučaja našli smo se iza Klacka i Didaka, pa je uz penjanje došao i bonus u vidu druženja i čavrljanja na štandovima. Silaz po Bijeloj rampi.

Ice Climbing Ecrins 2008

  09. 01. 2008.     comments: 0

Drugi dan Nikola i ja popeli smo Sombre Héros i Le Y, većinu dana uglavnom besposličarili. Navečer smo se našli s ostalima i još malo boulderirali.

Julijske Alpe, Vršič

  30. 12. 2007.     comments: 0

Drugi dan nakon kasnog "dežurstva", preostalo nam je još smiriti strasti u nečem lakšem i opet završili u Prednjoj glavi Prisojnika. Drugi slap, na drugi način.

Gorski kotar, Klek

  28. 04. 2007.     comments: 0

Dvodnevni izlet škole AO PDSV na Klek. U subotu sam prije nego je škola došla zbrisao u Glavu, a zatim s tečajcima popeo redom Omladinku, Gitaru i List.

Južni Velebit, Velika Paklenica

  15. 04. 2007.     comments: 0

U nedjelju sam popeo Thüringer Weg u Stupu Anića kuka. Ima lijepih detalja, no težine su previše razbijene za moj ukus, pa ukupno gledano nije ispunio očekivanja. A tek gužva na vrhu...

Južni Velebit, Velika Paklenica

  14. 04. 2007.     comments: 0

U Paklenici bez partnera - ni prvi, ni zadnji put. U subotu sam popeo Watersong, prekrasan smjer u Velikom Ćuku. Svima preporučam! Ostatak dana prošao je u izležavanju na suncu.

Biokovo, Veliki Bukovac

  07. 04. 2007.     comments: 0

Napokon logor Biokovo. U subotu smo se razišli na sve strane, naša grupica na V. Bukovac. Dva naveza u Dalmatinski san, a mene su privukle Kamene orgulje - jedna novija Pezzolatarija.

Južni Velebit, Velika Paklenica

  17. 03. 2007.     comments: 0

Ben Volland, naš gost iz Njemačke prvi put u Paklenici. U SUB smo popeli Kaminski, Giorgiu, otpenjali Bijelu rampu i popeli Nosorog. Autobusni izlet = puno ljudi = opaka ružiona kod Dinka.

Ice Climbing Ecrins 2007

  10. 01. 2007.     comments: 0

Prvi dan u Francuskoj prema prokušanom receptu posjetili smo dolinu Ceillac i malo se upenjali. Erceg i ja popeli smo dva lakša poduža slapa – Holiday on Ice i Le Y.

Južni Velebit, Velika Paklenica

  25. 11. 2006.     comments: 0

Zadnji izlet škole - u Paklenicu. Penjalo se svašta, iz subote sam s Krunom iscijedio 4 smjera, jednog s Vladom, te jednog s Klackom, a u nedjelju riješio stari dug - Ča je od Draga je od Draga.

Ice Climbing Ecrins 2006

  04. 01. 2006.     comments: 0

Nakon pitoreskne obilaznice stigosmo kasno u dolinu Ceillac, nedaleko Argentièrea. Orsat i ja odsolirali smo Le Y, a potom ja još i njegov lijevi krak - Holiday on ice.

Kalnik

  23. 10. 2005.     comments: 0

Neki smo prespavali na Kalniku pa penjali i drugi dan, zajedno s ekipom koja nam se pridružila iz Zagreba to jutro. Vrijeme i u nedjelju fantastično, nasuprot Kleku, Paklenici ili Alpama.

Južni Velebit, Velika Paklenica

  01. 10. 2005.     comments: 0

Posljednji vikend prije početka alpinističke škole provedosmo u Paklenici. Prvi dan Petra i ja popeli smo Celjski stup i Tinkaru, a spustili se po Bijeloj rampi.

Srednji Velebit, Dabarski kukovi

  29. 05. 2005.     comments: 0

U nedjelju smo pokušali Altweibersommer, no ostali smo bez zadnje dužine. Aniti je postalo slabo pa smo abseilali. Čekajući Petru i Orsata, u dosadi sam popeo Starter.

Kamniško-Savinjske Alpe, Jezerska Kočna

  02. 04. 2005.     comments: 0

Posljednje krpe snijega te sezone, izboli smo s posebnim guštom. U Lisičjoj grapi naišli smo na prekrasne suhe dionice, definitivno najljepša mjesta cijele ture.

Kamniško-Savinjske Alpe, Logarska dolina

  12. 03. 2005.     comments: 0

U Logarskoj dolini tmurni oblaci i snijeg sto na sat. Eto što je trebalo da napokon dođemo pod Gajstni slap i shvatimo da smo jedini. Za promjenu. No led se i nije mogao pohvaliti kvalitetom. U povratku odsolirali smo još Palenk, da vidim i to čudo kako izgleda...

Search Trips:

Tags:

More Tags:

Rock Climbing in Paklenica

Apartments in Paklenica

<<first     <previous     next>     last>> entries/page: 10 | 25 | 50 | 100 | all