MDClimb - with heart in the mountains and mountains in our heart Home About Trips Blog Contact
<<first     <previous     next>     last>> home > trips (tagged) > 1-9 (of 9) entries/page: 10 | 25 | 50 | 100 | all

Kamniško-Savinjske Alpe, Dolgi hrbet

  16. 01. 2012.     comments: 0

Već sljedeći dan Vuković i ja opet nad Jezerskim. Valjalo je doći u ponedjeljak za ono istinsko uživanje u penjanju, kad smo u cijeloj stijeni opet bili sami. Popeli smo Sinji slap i Kratku Nemšku i doživjeli svakakve uvjete. Od bljuzge do krhkog staklenog leda u Sinjem, od škripavca do toolanja u Nemškoj.

Kamniško-Savinjske Alpe, Dolgi hrbet

  15. 01. 2012.     comments: 0

Za otvorenje zimske sezone, jedna poslastica od smjera – Teran. Mada je bila nedjelja, a mi u strahu od gužvi, Kruno i ja okušali smo sreću s kasnijim ulaskom u smjer, oko 11h. Bila je to dobra odluka, nismo se gužvali. Još ne shvaćam kako to da smo na pristupu prestigli dva slovenska naveza, to se zbilja ne dešava često. Standardna uživancija u smjeru, a pri povratku na ulazu u smjer formiranje i treće smjene! Eto što ti je cijena popularnog klasika.

Julijske Alpe, Travnik/Šite

  04. 02. 2011.     comments: 0

Zajeda med Travnikom in Šitami, smjer koji se malokoje zime može penjati. Vrlo uzak prozor hladnog vremena u petak bio je dovoljan da zagrizemo i popnemo ovaj fantastičan smjer, sami u cijeloj stijeni. Kao ni smjer, ni silaz preko grebena Mojstrovk nipošto nije za podcijeniti.

Kamniško-Savinjske Alpe, Dolgi hrbet

  05. 01. 2011.     comments: 0

Only fools and horses. Vuković i ja opet nad Jezerskim. Ovaj put popeli smo Grintovčev steber. Prekrasan smjer, zahtjevna tura, vrijedno iskustvo - ne ponovilo se.

Kamniško-Savinjske Alpe, Dolgi hrbet

  14. 12. 2010.     comments: 0

Rani snijeg, kasna kiša, pa opaka hladnoća opravdale su uzimanje godišnjeg odmora usred radnog tjedna i odlazak na Jezersko. Vuković i ja blefirali smo na Centralno u Velikoj Babi, a na licu mjesta iz špila izvukli Terana! Gušššššt!

Hohe Tauern, Großglockner

  08. 10. 2007.     comments: 0

U ponedjeljak smo se spustili na ledenjak i popeli do auta, pa pravac Zagreb. Produženi vikend pogođen u sridu!

Hohe Tauern, Großglockner

  07. 10. 2007.     comments: 0

U nedjelju smo popeli Mayerlrampe - po nekima najljepši smjer u sjevernoj stijeni, te NW-Grat - njezin logičan nastavak do vrha. Prespavali smo na Adlersruhe.

Hohe Tauern, Großglockner

  06. 10. 2007.     comments: 0

Napokon THE izlet. U subotu Erceg i ja, te Domić i Dino stigli iz Zagreba i odradili pristup do bivka na Großglockneru. Na bivku nam se pridružilo još dvoje Austrijanaca.

Julijske Alpe, Prisojnik

  08. 04. 2006.     comments: 0

Napokon je na red došao Hudičev žleb. Erceg i ja popeli smo ga s "pristupom" po Hanzovoj poti koja se gotovo pokazala detaljem ture. Spustili smo se istim smjerom.

Search Trips:

Tags:

More Tags:

Rock Climbing in Paklenica

Apartments in Paklenica

<<first     <previous     next>     last>> entries/page: 10 | 25 | 50 | 100 | all