MDClimb - with heart in the mountains and mountains in our heart Home About Trips Blog Contact
<<first     <previous     next>     last>> home > trips (tagged) > 1-9 (of 9) entries/page: 10 | 25 | 50 | 100 | all

Medvednica, Sljeme

  08. 02. 2015.     comments: 0

Izlet zimske alpinističke škole AOŽ. Glavna tema bila je bivakiranje. Prespavali smo (da, prespavali) na Sljemenu noć kojom su prijetili građanima Zagreba kao najhladnijom dosad... Svašta. Sljedeći dan vježbanje lavinskog presjeka i pokazna vježba turnog skijanja, a na kraju i jedan zabavni skijaški spust sa Sljemena skoro do u Zagreb.

Obertauern

  26. 10. 2014.     comments: 0

Prvom turom sezone 2014/2015 počastili smo se dosta rano. Vuković, Željka, Josipa i ja potegnuli smo do Obertauerna koji mada nije uređen i otvoren, standardno nudi izvrsno turno skijanje za otvaranje sezone. Skijaša je bilo podosta, a jedino za poželjeti je bilo malo sunca. Naravno, i bez njega smo uživali kao prasci!

Großer Speikkogel, Koralpe

  06. 01. 2014.     comments: 0

Otvorenje sezone 2014! Prekrasna brda koja su nam osim solidne doze kiča pokazala i hladne i oštre, vampirske zube. Cca 50 m pod vrhom uletjeli smo u jet stream i silom (ne)prilika okrenuli duljim putem natrag. OK, čujem i ja kako ovo zvuči, ali to trebate doživjeti da biste povjerovali. Neki su se odledili tek doma u Zagrebu!

Medvednica, Sljeme

  09. 12. 2012.     comments: 0

Rekordni snijeg u Zagrebu i okolici! Od 1895. godine ni jednom nije izmjerena tolika količina snijega zapala praktički kroz noć. Na Sljemenu pristojnih 70 cm. Damir i ja gore po Leusteku, pa Crveni spust, pa Bikčevićevom dolje. Ponovilo se!

Kamniško-Savinjske Alpe, Okrešelj

  01. 01. 2011.     comments: 0

Još jedan doček Nove godine na Okrešlju. Domaćin Jure pobrinuo se da se osjećamo kao kod kuće, a obilan snijeg za dobar trening. Turski žleb bio je čisti gušt za skijati, a tura na Ledinski vrh pravi mali foto-safari.

Julijske Alpe, Krnica

  12. 12. 2010.     comments: 0

Nove skije, jeeeee! Valjalo ih je odmah i testirati, za što je dobro došla tura pod Kriško steno. Uvjeti loši, no vidici prekrasni!

Kamniško-Savinjske Alpe, Okrešelj

  31. 12. 2008.     comments: 0

Doček Nove godine and then some. Dobra prilika za upoznavanje sa zimskim tehnikama, no sve što se učilo kroz dnevne ture, zaboravljalo se kroz večernje avanture. Mala Rinka kroz Turski žleb i more svježeg pršića na spustu, kažu lokalci da takvi uvjeti za skijanje nisu bili već 5 godina.

Julijske Alpe, Tošc

  09. 02. 2008.     comments: 0

Jedna dobra prilika za skijašku turu nije bila za propustiti. Kate i Marko imali su odličan plan iz Rudnog polja na Tošc, u koji je uletjela i Vzhodna grapa, ma milina.

Julijske Alpe, Vršič

  04. 02. 2007.     comments: 0

Jedan masovniji posjet Vršiču nakon duljeg perioda zametene ceste. Popeli smo svakojake grape u Grebencu, a slijedio je moj usamljeni turni debakl s M. Mojstrovke, zlo i naopako.

Search Trips:

Tags:

More Tags:

Rock Climbing in Paklenica

Apartments in Paklenica

<<first     <previous     next>     last>> entries/page: 10 | 25 | 50 | 100 | all