MDClimb - with heart in the mountains and mountains in our heart Home About Trips Blog Contact
<<first     <previous     next>     last>> home > trips (tagged) > 1-10 (of 10) entries/page: 10 | 25 | 50 | 100 | all

Južni Velebit, Velika Paklenica

  24. 09. 2011.     comments: 0

Škola naselila Paklenicu. A vrijeme ne da još uvijek drži, nego je i tako ugodno toplooooo! Josipa i ja s petka na subotu prenoćili u kući, pa subotu prije zore svak na svoju stranu. Ona spremat za gostima, ja gore u park.

Južni Velebit, Velika Paklenica

  27. 04. 2008.     comments: 0

Drugi dan poslušali smo glasine o naročito lijepom smjeru u Velikom Ćuku. Paparazzi je opravdao očekivanja, ako već ne i ocjenu. Igrom slučaja našli smo se iza Klacka i Didaka, pa je uz penjanje došao i bonus u vidu druženja i čavrljanja na štandovima. Silaz po Bijeloj rampi.

Gorski kotar, Klek

  28. 04. 2007.     comments: 0

Dvodnevni izlet škole AO PDSV na Klek. U subotu sam prije nego je škola došla zbrisao u Glavu, a zatim s tečajcima popeo redom Omladinku, Gitaru i List.

Južni Velebit, Velika Paklenica

  15. 04. 2007.     comments: 0

U nedjelju sam popeo Thüringer Weg u Stupu Anića kuka. Ima lijepih detalja, no težine su previše razbijene za moj ukus, pa ukupno gledano nije ispunio očekivanja. A tek gužva na vrhu...

Južni Velebit, Velika Paklenica

  14. 04. 2007.     comments: 0

U Paklenici bez partnera - ni prvi, ni zadnji put. U subotu sam popeo Watersong, prekrasan smjer u Velikom Ćuku. Svima preporučam! Ostatak dana prošao je u izležavanju na suncu.

Biokovo, Veliki Bukovac

  07. 04. 2007.     comments: 0

Napokon logor Biokovo. U subotu smo se razišli na sve strane, naša grupica na V. Bukovac. Dva naveza u Dalmatinski san, a mene su privukle Kamene orgulje - jedna novija Pezzolatarija.

Južni Velebit, Velika Paklenica

  17. 03. 2007.     comments: 0

Ben Volland, naš gost iz Njemačke prvi put u Paklenici. U SUB smo popeli Kaminski, Giorgiu, otpenjali Bijelu rampu i popeli Nosorog. Autobusni izlet = puno ljudi = opaka ružiona kod Dinka.

Južni Velebit, Velika Paklenica

  25. 11. 2006.     comments: 0

Zadnji izlet škole - u Paklenicu. Penjalo se svašta, iz subote sam s Krunom iscijedio 4 smjera, jednog s Vladom, te jednog s Klackom, a u nedjelju riješio stari dug - Ča je od Draga je od Draga.

Južni Velebit, Velika Paklenica

  01. 10. 2005.     comments: 0

Posljednji vikend prije početka alpinističke škole provedosmo u Paklenici. Prvi dan Petra i ja popeli smo Celjski stup i Tinkaru, a spustili se po Bijeloj rampi.

Srednji Velebit, Dabarski kukovi

  29. 05. 2005.     comments: 0

U nedjelju smo pokušali Altweibersommer, no ostali smo bez zadnje dužine. Aniti je postalo slabo pa smo abseilali. Čekajući Petru i Orsata, u dosadi sam popeo Starter.

Search Trips:

Tags:

More Tags:

Rock Climbing in Paklenica

Apartments in Paklenica

<<first     <previous     next>     last>> entries/page: 10 | 25 | 50 | 100 | all